SISTEM DE PLACARE CU EPS FĂRĂ PLASĂ

Pentru muluri exterioare, decorare și placări fațadă cu izolare termică prefabricată
Excepțional de flexibil, decorativ, rezultate uluitoare
De peste 5 ani, Placări decorative pereți și decorațiuni fațade Ramsoy este sinonim cu plăci prefabricate EPS (Polistiren) de înaltă calitate, inovative, realizate în mod special pentru muluri, benzi, glafuri, praguri, coloane și plăci de fațadă cu izolare termică. Reputația se datorează angajamentului nostru față de inovație, menținerea celor mai înalte standarde de calitate și ideologiei de îmbunătățire continuă.
Sistemul de placare Ramsoy este durabil, foarte practic și oferă flexibilitatea de a produce cele mai exigente modele, fie plate sau curbate, concave sau convexe.
Alegând Sistemul de placare Ramsoy, evitați problemele asociate cu produsele placate cu ciment convențional sau alte tencuieli sintetice, cum ar fi fragilitatea, fisurile, desprinderea și estomparea culorii. Ramsoy are durabilitate mare, flexibilitate, rezistență la impact fără utilizarea de armături din fibră de sticlă cum se procedează în toate celelalte sisteme de placare.

POȚI ALEGE INTRE DOUĂ GRUPE PRINCIPALE DE PRODUSE:

 Produsele decorative gata de aplicat (vopsite) folosesc vopsea cu rezistență la UV și reduc timpul de aplicare la fața locului și timpul de vopsire. Dacă preferați produsul standard (vopsire la fața locului), baza acrilică a învelișului ajută amorsele acrilice și vopselele să pătrundă bine și să crească durata de viață a vopselelor.
Folosind progresele tehnologice recente Ramsoy a dezvoltat plăci gata de aplicare cu finisaje cu aspect de piatră, marmură și lemn care au facut ca Plăcile de perete Ramsoy să fie un pionier în industria de izolare decorativă.
IMPERMEABIL, REZISTENȚĂ LA INTEMPERII, REZISTENȚĂ LA IMPACT, IGNIFUG, PRODUS FĂRĂ PLASĂ

INOVAȚIE ÎN IZOLARE DECORATIVĂ

În 2012 eram prima companie din lume care producea plăci prefabricate gata de aplicat, vopsite, cu un înveliș superior special fără plasă pentru uz comercial profesional în decorațiuni și design interior și exterior.
Folosind acrilul ca bază, împreună cu aditivi special formulați, agregați și apă curată, Sistemul de placare cu EPS Ramsoy este placarea subțire (minim 20mm), flexibilă, durabilă, cu rezistență la UV și la condițiile de vreme, folosit acum în peste 20 de țări din întreaga lume.
Plăcile gata de aplicat Ramsoy au revoluționat industria izolării. Simplicitatea aplicării și finisajele unice de lemn, marmură și piatră fac ca Plăcile Ramsoy să fie alegerea eficientă pentru izolarea decorativă. Beneficiile produselor Ramsoy sunt superioare oricăror sisteme de placare EPS cu ciment convențional sau tencuieli sintetice cu armături din plasă.

CARACTERISTICI PRINCIPALE & BENEFICII

 • Posibilitatea de a alege din peste 100 de finisaje de lemn, marmură, piatră
 • Puternic și rezistent – mai durabil decât orice alte produse pe bază de tencuială cu plasă
 • Rezistență la impact și sarcini mecanice, dar flexibil în același timp
 • Rezistență la condiții meteorologice extreme
 • Absorbție scazută de apă
 • Rezistență incredibilă la variații de temperatură și umiditate
 • Aplicare ușoară și rapidă
 • Nu necesită armătură din plasă
 • Perfect pentru orice fel de proiecte arhitecturale
 • Testat conform Standardelor Europene

ANALIZA COMPARATIVĂ

Pentru analiza comparativă a rezultatelor testului pentru Sistemul de placare Ramsoy cu sistemele de izolare termică de exterior tradiționale, cu sistemele de placare cu ciment convențional sau tencuieli sintetice cu armături de plasă din fibră de sticlă, dar și pentru mai multe informații vă rugăm să solicitați Fișa Tehnică a Produsului.

EN 1062-3:1999 valoare standard maximă = 0,5 kg / m2h0,5

Permeabilitate la apă Ramsoy = 0,03 kg/m2h0,5

Determinarea permeabilității la apă lichidă.

EN 13494:2004 valoare standard = 80kPa

Rezistența Ramsoy la tracțiune = 202,9kPa

Determinarea rezistenței la tracțiune a stratului de bază.

TS EN 13497:2005 valoare standard = 10J

Rezistența Ramsoy la impact = 10J / fără deteriorare

Determinarea rezistenței la impact a stratului de bază.

EN 1062-4:1999 valoare standard minimă = 20 gr/m2zi

Transmisia de vapori Ramsoy = 59,2 gr/m2zi

Determinarea și clasificarea ratei de transmisie a vaporilor de apă / permeabilitate.

Finisajul de piatră naturală, marmură sau lemn

Placa EPS Ramsoy este materialul de placare ideal pentru a vă pune în aplicare creativitatea.

Cu agregate pentru o suprafață netedă sau cu un model de piatră naturală ușor texturat, o formulare echilibrată și materii prime de înaltă calitate; Ramsoy oferă calități extraordinare materialelor de construcții prefabricate și permite producerea celor mai complicate modele de produse finite. În afară de plăcile noastre standard de culoare albă, finisajele noastre brevetate de marmură, lemn și piatră vă oferă compozițiile unice și distinctive pe care le meritați.

BENEFICIILE SPECIFICE ALE SISTEMELOR :

PREVENIREA CREȘTERII ALGELOR ȘI CIUPERCILOR

Creșterea algelor și ciupercilor pe fațade poate fi o problemă permanentă a proprietarilor de clădiri, provocând pete neatractive, crescând costurile de întreținere și, dacă este lăsată netratată poate deteriora construcția.

IGNIFUG

Plăcile decorative de perete Ramsoy sunt ignifuge conform standardelor EN 135011+A1; clasificarea Bs1, d0. În fabricarea plăcilor EPS și în sistemul de placare EPS Ramsoy sunt folosite produse ignifuge.

PERMEABIL LA VAPORI

Plăcile decorative de perete Ramsoy au fost special concepute pentru a permite peretelui să respire.

REZISTENȚĂ LA FISURI ȘI IMPACT

Lianții din sistemul de placare cu EPS Ramsoy sunt foarte flexibili, oferind o rezistență mult mai bună la fisurile de suprafață decât cimentul tradițional sau tencuielile cu bază sintetică.

REZISTENȚĂ LA INTEMPERII

Toate tencuielile oferă un nivel ridicat de protecție a clădirilor împotriva condițiilor meteorologice. Învelișul de EPS Ramsoy nu conține nisip & ciment, este polimer, permițând astfel respingerea apei mult mai bine decât stratul gros de tencuiala

Contact

 • Str. Nicolae kirculescu , nr 30, Constanta
 • Telefon: +40 728 996 676
 • Email: office@adadesign.ro
 • Whatsapp: +40 728 996 676
 • Facebook: AdaDesign/Panouri izolante si decorative
INCHIDE MENIU