Piatra cheie

Firma noastră vă oferă cele mai modele de piatra cheie, la pretul corect, îmbinând calitatea, profesionalismul, și respectarea termenului de livrare pentru a oferi cumpărătorilor noștrii cea mai buna experiență de cumpărare.

Firma noastră vă oferă soluții inteligente și totodată economice făcându-vă cunoștință cu motivele decorative ale ceramicii tradiționale, cu frumusețea pietrei naturale și cu gingășia fără de pereche a lemnului, aducând în acest fel un plus de valoare clădirii dumneavoastră cu panourile murale decorative și termoizolante.
Prin soluțiile oferite eliminăm problemele de aplicare pe fațade și o serie de multe alte inconveniente asigurând în același timp și izolația termică a clădirii, dându-vă totodată posibilitatea de a alege modelul dorit dintr-o colecție modernă care include desenul marmurei, lemnului, pietrei naturale precum și elemente rustice.
Panourile noastre murale care își păstrează structura în orice fel de condiții meteorologice nefavorabile asigură un grad înalt de rezistență datorită stratului protector special aplicat pe suprafața lor oferind în același timp și un aspect natural prin nuanțele utilizate. În plus, lacul protector al plăcilor asigură un grad ridicat de protecție chiar și la fațadele clădirilor expuse un timp îndelungat la razele solare și protejează aspectul inițial rezistând mulți ani la rând fără a se decolora.
Îmbinând imaginația consumatorilor cu sistemele speciale de producție și creație, pe de o parte vă oferim posibilitatea de a vă alege culoarea, modelul și dimensiunile dorite, iar pe de altă parte putem să realizăm un singur model pe toată fațada sau combinații de mai multe modele.

Contact

  • Str. Nicolae kirculescu , nr 30, Constanta
  • Telefon: +40 728 996 676
  • Email: office@adadesign.ro
  • Whatsapp: +40 728 996 676
  • Facebook: AdaDesign/Panouri izolante si decorative
INCHIDE MENIU