DESPRE NOI

Primalamet SRL: Distribuitor Ramsoy în România

Portofoliul pe care îl oferă cooperarea dintre Primalamet și Ramsoy în Balcani și în special în România include soluții practice și economice atât pentru izolațiile termice cât și pentru decorarea fațadelor interioare și exterioare îmbinând frumusețea naturală a pietrei, lemnului și marmurei cu tehnologiile de ultimă oră.
Firma noastră vă oferă soluții inteligente și totodată economice făcându-vă cunoștință cu motivele decorative ale ceramicii tradiționale, cu frumusețea pietrei naturale și cu gingășia fără de pereche a lemnului, aducând în acest fel un plus de valoare clădirii dumneavoastră cu panourile murale decorative și termoizolante.
Prin soluțiile oferite eliminăm problemele de aplicare pe fațade și o serie de multe alte inconveniente asigurând în același timp și izolația termică a clădirii, dându-vă totodată posibilitatea de a alege modelul dorit dintr-o colecție modernă care include desenul marmurei, lemnului, pietrei naturale precum și elemente rustice.
Panourile noastre murale care își păstrează structura în orice fel de condiții meteorologice nefavorabile asigură un grad înalt de rezistență datorită stratului protector special aplicat pe suprafața lor oferind în același timp și un aspect natural prin nuanțele utilizate. În plus, lacul protector al plăcilor asigură un grad ridicat de protecție chiar și la fațadele clădirilor expuse un timp îndelungat la razele solare și protejează aspectul inițial rezistând mulți ani la rând fără a se decolora.
Îmbinând imaginația consumatorilor cu sistemele speciale de producție și creație, pe de o parte vă oferim posibilitatea de a vă alege culoarea, modelul și dimensiunile dorite, iar pe de altă parte putem să realizăm un singur model pe toată fațada sau combinații de mai multe modele.

Produse premiate

Produse premiate

Panourile izolante sunt în totalitate certificate 

Lucrăm cu ideile clienților

Poți alege ce dorești din cele peste o sută de produse pentru construcția ta .

Caracteristicile produsului

Panourile sunt obținute din prelucrarea în diverse etape a plăcilor de polistiren expandat EPS și includ toate caracteristicile tehnice ale polistirenului expandat.
Polistirenul expandat este un material termoplastic obținut prin prelucrarea petrolului, respectiv o spumă poroasă de culoare albă rezultată prin polimerizarea stirenului.
Pe lângă utilizarea ca și element decorativ asigură izolație termică și fonică.
Structura elastică, amortizarea șocurilor și rezistența mecanică îl fac să fie un material utilizat cu încredere.
Având o permeabilitate foarte redusă nu își schimbă caracteristicile în contact cu apa. Astfel nu este afectat de Umezeală și Mucegai.
Spre deosebire de alte materiale izolante este un produs ecologic atât în faza de producere cât și în faza finită deoarece nu conține CFC și alte gaze asemănătoare care afectează stratul de ozon.
Este anti-bacteriană fiind rezistentă la formarea bacteriilor.
Anveloparea este mult mai facilă fiind mult mai simplu și ușor de aplicat nefiind nevoie de specialiști.
Materia primă este din clasa de incendii B1 astfel că este rezistent la incendii.
Se montează într-un timp foarte scurt motiv pentru care reprezintă o soluție practică și eficientă de economisire a timpului în cazul spațiilor comerciale precum hoteluri, cafenele, restaurante, magazine care necesită redecorări.
Caracteristica termoizolatoare nu se diminuează în timp.
Se poate aplica cu ușurință pe orice suprafață, nu modifica dinamica suprafeței și nu crează un plus de sarcină pe suprafața aplicată. Totodată este facil de demontat reducând la minim costurile de decopertare.
Prin aspectul și textura pe care le are oferă efectul pietrei eliminând dezavantajele pietrei naturale.
Astfel, sunt eliminate problemele care apar frecvent la placările cu piatră naturală cum ar fi apariția striațiilor la suprafața pietrei, crăpăturile și fărâmarea locală.

Rapid și de încredere

Reduce costurile manoperei

Contact

  • Str. Nicolae kirculescu , nr 30, Constanta
  • Telefon: +40 728 996 676
  • Email: office@adadesign.ro
  • Whatsapp: +40 728 996 676
  • Facebook: AdaDesign/Panouri izolante si decorative
INCHIDE MENIU